Project Description

2021/2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BURS DESTEĞİ

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VAKFIMIZ TARAFINDAN 2021/2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YAPILACAK OLAN BURS DESTEĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR. BURS DESTEĞİNİN

SON BAŞVURU TARİHİ 24 EYLÜL CUMA GÜNÜDÜR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN WEB SAYFAMIZDAKİ (www.erzurumlularvakfi.org.tr) BAŞVURU FORMUNU EKSİKSİZ, İLİŞİKTEKİ EVRAKLARLA BİRLİKTE VAKFIMIZ ÖZEL KALEME BİZZAT KENDİLERİ TARAFINDAN TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR. EVRAKLARIN DURUMUNA GÖRE BURSA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 4 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ SMS İLE BİLGİLENDİRİLECEKTİR. BU TARİHE KADAR VAKFIMIZ TELEFONUN ARANMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.).

Burs Başvuru Evrakları:

1. Burs Talep Formu ( Bilgisayar ortamında tanzim olunacaktır.)

2. Üniversiteyi yeni kazananlar için ÖSYM sonuç belgesi fotokopisi

3. Öğrenci belgesi

4. Ara sınıflar için üst sınıfa geçiş hakkı ile alt sınıftan dersi olmadığına dair belge (transkript)

5. Nüfus Cüzdan fotokopisi

6.Vukuatlı nüfus kayıt örneği

7. 1 Adet vesikalık fotoğraf

8.Ailesinin Erzurum’da olduğuna dair ikametgah belgesi

9. Anne / Babanın tek maaşlı olduğuna dair yazılı beyan,

Burs Başvuru Şartları

Başvuru sahibi öğrencinin

1. TC Vatandaşı olması Erzurum doğumlu ve ailesinin Erzurum’da ikamet ediyor olması,

2. İstanbul’da bulunan Devlet Üniversitelerinde lisans programlarında okuyor olması veya Vakıf (özel) üniversitelerde %100 burslu okuyor olması

3. Başarılı olması alt sınıftan dersi olmadığını belgelemesi, üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olması,

4. Disiplin cezası almamış olması,

5. Maaşlı çalışan olmaması

6. 25 yaşını doldurmamış olması

2021/2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR GETİRMESİ TEMENNİSİYLE, ÖĞRENCİLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.

MURAT ŞAHSUVAROĞLU

İSTANBUL ERZURUMLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANI