Project Description

2018/2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BURS DESTEĞİ

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VAKFIMIZ TARAFINDAN 2018/2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK YAPILACAK OLAN BURS DESTEĞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR. 2018/2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DÖNEMİNDE VERİLMESİ PLANLANAN BURS DESTEĞİNE

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM 2018‘DİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN WEB SAYFAMIZDAKİ BAŞVURU FORMUNU EKSİKSİZ, İLİŞİKTEKİ EVRAKLARLA BİRLİKTE VAKFIMIZ ÖZEL KALEME BİZZAT KENDİLERİ TARAFINDAN TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR. EVRAKLARIN DURUMUNA GÖRE SONUÇLAR ÖĞRENCİLERİMİZE BİLDİRİLECEKTİR.

Burs Başvuru Evrakları:

1. Burs Talep Formu ( Bilgisayar ortamında tanzim olunacaktır.)

2. Üniversiteyi yeni kazananlar için ÖSYM sonuç belgesi fotokopisi

3. Öğrenci belgesi

4. Ara sınıflar için üst sınıfa geçiş hakkı ile alt sınıftan dersi olmadığına dair belge (transkript)

5. Nüfus Cüzdan fotokopisi

6. 1 Adet vesikalık fotoğraf

7.Ailesinin Erzurum’da olduğuna dair ikametgah belgesi

Burs Başvuru Şartları

1. Öğrencinin Ahlaki karakterinin sağlam olması, milli ve manevi duygulara sahip olması şarttır.

2. Öğrencinin; TC Vatandaşı olması Erzurum doğumlu ve ailesinin Erzurum’da ikamet ediyor olması,

3. Öğrencinin İstanbul’da bulunan Devlet Üniversitelerinde lisans programlarında okuyor olması,

4. Başarılı olması alt sınıftan dersi olmadığını belgelemesi, üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olması,

5. Disiplin cezası almamış olması,

2018/2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR GETİRMESİ TEMENNİSİYLE, ÖĞRENCİLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ.

İSTANBUL ERZURUMLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI
BAŞKAN A.HADİ ATALAR